Online Product Registratie

Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw BERNINA product! We hopen dat u uw BERNINA product vele jaren zult kunnen gebruiken en hiervan plezier zult hebben. Voor het registreren van uw product hebben wij enkele gegevens nodig. Wij verzoeken u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen en op Verder te klikken.

Wij maken u erop attent, dat deze product registratie alleen geldt indien u uw BERNINA product in Nederland of België bij een erkende BERNINA dealer heeft gekocht en u woonachtig in Nederland of België bent.

Belangrijk:
Vanaf 1-02-2013 kunt u alleen nog de modellen op de modellenlijst van het registratiesysteem met aankoopdatum 2013 en later registreren. Indien u een model, dat niet op de modellenlijst voorkomt, nieuw bij uw dealer koopt, kan dit product alsnog worden geregistreerd, mits u de aankoopbon binnen drie maanden na aankoop inscant en doorstuurt naar info@bernina.nl.
Mevr.   Dhr.   School/Firma
*

*
*

*
*
*
*
*


 Ja, ik wil me graag voor de BERNINA nieuwsbrief aanmelden en ideeën voor nieuwe naaiprojecten en informatie over aantrekkelijke aanbiedingen ontvangen.