Vor politik omkring brugen af hjemmesiden:
 
1. Din samtykke
Når du anvender vor hjemmeside er din samtykke udelukkende gældende for indsamling og brug af informationer samt eventuelle tilføjelser, som angivet heri. Hvis vi beslutter os for ændringer, vil vi offentliggøre disse her på siden, således at du altid kan være informeret om hvilke data vi indsamler; hvorledes vi anvender dem og under hvilke former vi afslutter dem. Venligst af og til tjek denne side for eventuelle ændringer, således at du ajour med vor politik omkring brugen af omhandlende data.
 
2. Dine private oplysninger
Hos bernina.dk er vi meget dedikerede i at respektere din privat-sfære. Vi respekterer fuldt ud, at de oplysninger som du har valgt at give os om dig selv er oplysninger, som du har afgivet i fuld forventning om at vi behandler ansvarligt. Derfor har vi udarbejdet en politik omkring dette, således at dine personlige oplysninger forbliver beskyttet. Du er til enhver tid velkommen til at besøge vor hjemmeside uden at give os nogen form for personlige oplysninger. Nedenfor kan du læse yderligere detaljer omkring vor politik omkring brugen af private oplysninger.
 
Hvilke oplysninger indsamler vi? Hvordan bruger vi dem?
Lejlighedsvis kan vi anmode om frivillig deltagelse i form af oplysninger af privat karakter.
 
□ Almindeligvis indsamles disse informationer i forbindelse med produktregistrering ved køb.
□ Når du f.eks. deltager i en konkurrence eller en promotion/event. I den forbindelse kan vi f.eks. bede om navn, adrs., telefonnr. og e-mail adresse. Til at administrere konkurrencen og give vinderene besked.
□ Hvis du vælger at give os private oplysninger via Internettet, som vi eller vore forretningspartnere kan bruge – for evt. at kunne korrespondere med dig. Fortæller du os, at du ikke ønsker disse oplysninger brugt som baggrund for yderligere kontakt med dig, så vil vi respektere dine ønsker.
□ Vi prøver hele tiden på at forbedre indholdet og fuktionerne på vor hjemmeside. Til det brug overvåger besøgs-traffikken og brugen af siten. Det hjælper os til at forbedre designet og layoutet på hjemmesiden, således at vi kan udstyre hjemmesiden med et indhold som måtte interessere dig.
 
3. Hvordan beskytter vi forbruger-informationerne
Vi iværksætter foranstaltninger som beskytter de forbrugerdata som vi har indsamlet mod uautoriseret adgang, ændringer, ødelæggelse eller anden uønsket adfærd.
 
4. Vil vi videregive oplysninger til 3-parts organisationer?
Vi lagrer og videregiver udelukkende oplysninger i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning. Dette inkluderer videregivelse af oplysninger som er nødvendige eller anbefalelsesværdig for at beskytte rettigheder, sikkerhed eller ejendom, som tilhører brugere eller leverandører af vor hjemmeside – i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.
Vi kan endvidere videregive statistisk materiale omkring vore kunder, trafik-mønstre på nettets hjemmeside og i øvrigt relateret site-information til anerkendte 3-parts aktører. Dette statistiske materiale vil aldrig indholde nogen form for personlig data-information.
 
5. Børn
En lille bemærkning til børn og forældre:
Vor hjemmeside er beregnet til at blive anvendt af voksne personer.
 
Børn:
Inden du sender nogen form for information om dig selv via Internettet til os (eller hvilken som helst) så sørg altid først for at have fået dine forældres tilladelse!
Forældre:
Vi anbefaler, at forældre tager en aktiv rolle i deres børns brug af Internettet. Vi opfordrer til at du som forældre, snakker med dine børn om sikkerhed og ansvarlighed omkring brugen af deres personlige data, når de bruger Nettet.
 
BERNINA Nordic A/S